Referenties

logo voor website 1

Op deze pagina vind u een aantal referenties van opdrachtgevers van Architectenbureau Cladder uit het verleden.

Parklaan Zaandijk, 2018. Verbouwing zolder en begane grond.

Aanbeveling: Wij kunnen Frans zeker aanraden. Het is fijn om samen met hem je plannen te delen, je wensen uit te spreken en deze binnen de afgesproken planning aangeleverd te krijgen. Ook met advies vragen help hij graag. De kwaliteit is goed, zijn professionaliteit is goed en is behulpzaam. De communicatie is prettig en hij is meedenkend. Wat betreft de planning is heeft Frans de benodigde tekeningen snel gerealiseerd en de aanpassingen heeft hij ook snel verwerkt. Ook is het budgettair prima geregeld. De volgende keer maken we weer graag gebruik van zijn diensten.

Marco Visser

Maasstraat Amsterdam, 2018. Doorbraak muur in appartement.

De kwaliteit was prima. Exact naar onze wens werd  de opdracht uitgevoerd. De gemeente was ook direct tevreden. Dus perfect. De communicatie was duidelijk en snel en de planning was stipt. Budgettair was het naar onze wens.

JFPE  project management Amsterdam

Sweelinckplein Den Haag, 2015. Aanbouw.

Ik ben Frans Cladder zeer erkentelijk voor zijn professionele kennis. Ik riep zijn hulp in, omdat een reeds geconstrueerde aanbouw door de Gemeente Den Haag werd afgekeurd. In zeer korte tijd werd het plan van architect Cladder goedgekeurd door zowel de Gemeente Den Haag als door Monumentenzorg.

Laurens van der Peet.

Blauwglidkruid Den Haag, 2013. Carport bij woning betrekken als aanbouw.

De uitvoering van werkzaamheden door de heer Cladder kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau. Opvallend hierin is het oog voor detail en de liefde voor het vak. Naast functionaliteit en technische haalbaarheid hecht de heer Cladder zeer veel waarde aan esthetiek. De heer Cladder verstaat zijn vak. Tevens beschikt hij over een goed netwerk van domeindeskundigen, waaronder: aannemer, constructeur, etc. Dankzij een hoge mate van flexibiliteit van de heer Cladder is de planning goed verlopen; hierdoor is ook het proces van vergunningverlening door de gemeente soepel verlopen.

Ir. T.P.P. Veldhuyzen.

Nieuwkoopseweg Pijnacker, 2011. Uitbouw, kelder.

Frans Cladder heeft voor ons een uitbouw aan een bestaande woning (Nieuwkoopseweg te Pijnacker) ontworpen en de realisatie begeleid. Frans is iemand die zijn afspraken goed nakomt. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit. Met name de eis om de uitbouw in architectonische samenhang met het bestaande ontwerp te ontwerpen is bijzonder geslaagd. Hij heeft de juiste contacten op het gebied van constructies en weet de benodigde kennis goed in te brengen. De samenwerking met de door ons geselecteerde aannemer is goed verlopen. Ik zou Frans zeker aanbevelen!

Peter Luscuere, PijnackerComments are closed.