Projecten

logo voor website 1

Op deze pagina zie je van Architectenbureau Cladder de links naar een aantal projecten.

Gerealiseerde projecten:

Nieuwkoopseweg. Verbouwingsproject met een aanbouw en een nieuwe kelder. De Kelder bevind zich in een gebied bij water in de buurt, er moest ook een watervergunning aangevraagd worden, die is ook verkregen. De uitbouw is geheel in de stijl van de bestaande bouw gemaakt.

Bali Indonesië. Woningbouwproject in Indonesië van een woning en een algemene ruimte waarbij de begane grond al stond en de verdieping gesloopt werd. Het gesloopte werd vervangen door nieuwbouw waarbij sprake is van een Balinese kap. De omstandigheden zijn volstrekt anders dan in Nederland wat het project in mijn praktijk uniek maakt.

Amstelveenseweg Amsterdam. Verbouwingsproject met een dakterras. Een zolder waar vroeger de kolen werden opgeslagen is verbouwd tot een woning

Buurt- en Kerkhuis Bethel Den Haag. Verbouwingsproject waarbij de hele kerk met een woning werd aangepakt. Deze twee gebouwen worden in het ontwerp meer bij elkaar getrokken, ze horen nu echt bij elkaar. Twee volumes als aanbouw, begane grond en verdieping, twee volumes in de kerkzaal, een volume voor toiletten en volledige verandering van het interieur.

Fischerplantsoen Den Haag. Verbouwing van een woonhuis met een ronde achter gevel zoals dat aan de voorzijde ook al is en een schuin dak. Die combinatie maakt het project zeer interessant.

Carport Blauwglidkruid Den Haag. Verbouwingsproject waarbij de carport werd dichtgezet. In de stijl van de reeds bestaande woning is een pui toegevoegd en een vloer er in gelegd.Comments are closed.