Uitbouw Fischerplantsoen Den Haag

logo voor website 1

 

 

Uitbouw Fischerplantsoen Den Haag

Voor een woning aan het Fischerplantsoen maakte Architectenbureau Cladder een aanbouw waarin de ronding van de gevel aan de straatzijde terugkeert, in combinatie met een schuin dak. Die voorwaarden leverden aardige hoofdbrekens op. In de detaillering moesten we voortdurend rekening houden met een detail op een andere plaats. Een leuke en uitdagende klus. Op het schuine dak en op het platte dak ligt gras: extra isolatie die zorgt voor beheersbare stookkosten en meer comfort. De glazen bouwstenen vormen een afscherming tussen zithoek en achteringang. Als er iemand binnenkomt, zit je niet direct in de kou en je kunt tegelijkertijd wel zien wie er binnenkomt. De glazen gevel geeft ruim uitzicht op de prachtige tuin en bied veel daglicht. Een genot om te wonen dus.

 



Comments are closed.