Past mijn bed op de nieuwe slaapkamer?

Past mijn bed op de nieuwe slaapkamer?

Herkent u de vraag:”Past mijn bed op de nieuwe slaapkamer?” of “Hoe staat de piano in de hoek?”. Iedereen is wel eens verhuisd en iedereen heeft wel eens de vraag gehad of zijn meubelstuk op de plaats past waarvan je het dacht te gaan zetten. Hoe kom je er nu achter of het allemaal past?

Natuurlijk maken we dan al snel zelf een schetsje op een papiertje en we tekenen de plattegrond van het huis met de meubels er in. Ik heb het ook wel eens gedaan, dan knipte ik van papier meubels en plaatste dat in de plattegrond en ging er mee schuiven. Maar heb je dan aan alles gedacht? Waar laten we dat schilderij? Wat voor gordijnen zullen we toepassen en wat voor kleur? Hoe ziet dat er dan uit? Wat en hoe ga ik het beleven? Er ontstaan vanzelf nieuwe vragen. Bij vragen horen oplossingen. Die kan ik u bieden.

Ik kan voor u een complete indeling maken van het nieuwe huis of het bestaande huis wat u opnieuw gaat inrichten, met al uw meubels erin. Kasten, tafels, stoelen, banken e.d. Maar ook met stoffering erin, behang, gordijnen, materialen en kleuren enz. Alles in een 3d omgeving/model zodat u kunt zien met Virtual Reality bril hoe het er uit komt te zien. Dan kunt u ook zien of het past, of de kleur goed is, of het schilderij op die ene plaats moet hangen of toch maar op een andere plaats. Zo wordt inrichten een hele beleving!

Interesse? Wilt u ook uw nieuwe interieur beleven alsof je in de ruimte staat met een VR bril? Neem contact op met Frans Cladder 06-10667990 of mail naar frans@architectenbureau-cladder.nl.

Interieur zolder DouglaslaanInterieur kantoor


Comments are closed.