Architect Frans Cladder

logo voor website 1

Architect Frans Cladder.

392861_279116582120631_179513764_n[1]

Architect Frans Cladder, geboren te Dongen, woonachtend in Den Haag, is Architect. Ontwerpen en tekenen van gebouwen van schetsfase tot en met uitvoeringsfase en detaillering. Afgestudeerd aan de H.T.S Vlissingen en de TU-Delft. Voordat ik mijn eigen architectenbureau begon, heb ik bij verschillende architectenbureaus gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in ontwerpen en technisch uitwerken. Gespecialiseerd in woningbouw. Inmiddels al een behoorlijk aantal projecten gedaan.

Architect Frans Cladder

De man achter Architectenbureau Cladder is Frans Cladder. Frans studeerde Bouwkunde aan de TU Delft en werkte voor verschillende architectenbureaus. Daar deed hij veel ervaring op met ontwerpen en technisch uitwerken van woningbouwprojecten. In 2002 richtte hij zijn eigen architectenbureau op. Frans is bevlogen. Hij zet zich volledig in voor zijn opdrachtgevers en steekt veel tijd in het luisteren naar diens wensen en plannen. Wat wil hij precies, en voor welk budget kunnen we dat realiseren? Frans vindt het belangrijk om een goede band met zijn opdrachtgevers op te bouwen en gedurende het ontwerp- en bouwproces intensief contact te houden.

Heeft u bouwplannen? Bent u op zoek naar uitdagingen – en vooral: naar oplossingen? Neem contact met ons op en laat u inspireren door de wereld die architectuur heet. Wij maken graag tijd voor u vrij en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Architectenbureau Cladder maakt uw bouwplannen waar.

Wat kunt u van Architectenbureau Cladder verwachten? Welke waarden sta ik als architect voor?

  • Een luisterend oor voor de opdrachtgever, die moet echt zijn of haar verhaal kunnen doen en zijn of haar wensen kenbaar kunnen maken. Hier begint de reis van wens naar realisatie.
  • In architectonische wil ik graag dat gebouwen uitnodigen tot iets moois, iets nieuws, een ervaring, een fantastische beleving, een rustgevende plek, een plek waar de mens en zijn activiteit(en) tot zijn recht komt.
  • In constructieve zin moet het uiteraard in orde zijn maar mag het graag ook uitdagend zijn. Architectuur en constructie liggen in elkaars verlengde, zijn dienend aan elkaar, zijn ondersteunend aan elkaar.
  • Ontwerpen van gebouwen moeten economisch zijn, water- en winddicht maar daarnaast ook te maken zijn.

En dit wordt gerealiseerd met:

  • Mooie goede tekeningen, veel zorg wordt er besteed aan de juistheid van de tekeningen. Bij bestaande bouw wordt er per definitie eerst ingemeten, vaak zijn er oude tekeningen beschikbaar die eerst op juistheid worden gecontroleerd.
  • Kleur- en materiaalkeuzes.
  • Visuele presentaties d.m.v. 3d-afbeeldingen en video’s.

Bewaren

BewarenComments are closed.